Miracle Face Scrub & Natural Tear Stain Treatment 250 ml


Miracle Face Scrub & Natural Tear Stain Treatment is een nieuwe, natuurlijke oplossing om de haren in het gezicht van uw hond witter of helderder van kleur te maken.

Miracle Face Scrub & Natural Tear Stain Treatment is een magische 2-in-1 gezichtsscrub, vrij van tarwegraan, pH-gebalanceerd.  

Hownd Miracle Face Scrub & Natural Tear Stain Treatment verwijdert vuil en verkleuringen in het gezicht en aan de oren op een volledig veilige wijze en dit zonder de ogen te irriteren. 

Het is de nieuwe, natuurlijke oplossing om ook hardnekkige traanvlekken te verwijderen. 

Net als de shampoo uit deze productlijn - HOWND Miracle White & Bright - bevat onze nieuwe gezichtsscrub ingrediënten die gewonnen zijn uit groene thee, een veganistisch alternatief voor keratine en botanische extracten.

Zoals bij alle producten in de Miracle Spa-collectie, is dit product gemaakt met botanische extracten en bevat het geen bleekmiddelen, chemische kleurstoffen of optische witmakers. Het is ook veganistisch en tarwevrij - waardoor het het perfecte alternatief is voor chemisch behandelde traanstreep removers.

Miracle Face Scrub & Natural Tear Stain Treatment is geschikt voor dagelijks gebruik en is een huid- en vacht vriendelijk product.

Geschikt voor alle rassen en veilig in gebruik bij puppies vanaf de leeftijd van 12 weken. 

Licht geparfumeerd met natuurlijke essentiële olie van Lemongrass, Orange & Rose.

inhoud: 250 ml gebruiksklare oplossing


HOWND is tegen mishandeling van dieren.  Daarom zijn alle HOWND producten dierproefvrij en gecertificeerd 'Leaping Bunny' door Cruelty Free International.

Alle Hownd producten zijn eveneens goedgekeurd door de Nature Watch Foundation en The Ethical Company Organization.


€ 16,95
Merk: Hownd
Code: HOMFSATST250

Beoordelingen voorMiracle Face Scrub & Natural Tear Stain Treatment 250 ml

Schrijf een recensie

Slecht Goed