Playful Pup 25:1 Concentrate Conditioning Shampoo 5 L

  • Formule voor super gevoelige honden. Playful Pup Conditioning Shampoo is diep reinigingde, maar zachte shampoo met een verkwikkende geur. 
  • Makkelijk uit te spoelen en geschikt voor hydrobad. 
  • Verdunning 1:25!
  • Geschikt voor pups (vanaf ongeveer acht weken oud) van alle rassen. Veilig te gebruiken op katten vanaf 12 weken oud, zolang u het product grondig uitspoelt. 

Playful Pup Shampoo werd subtiel geparfumeerd met een mix van kalmerende lavendel en essentiële rozenolie. De mooie frisse geuren van citroengras en  appelsien - van nature vlooien en insectenwerend - zullen u zeker bekoren.  

Deze pH-evenwichtige shampoo bevat tarwe-eiwit, havermout, argan olie en sap van het aloë vera blad.

Playful Pup Shampoo werkt voedend en verzachtend voor huid en vacht en zorgt voor een makkelijk doorkambare vacht.. Ideaal dus om uw pup te laten genieten van een stress-vrije, gemakkelijke borstel- en wasbeurt. 

Dit product is vrij van chemicaliën; bevat geen producten zoals alcohol, parabenen, zeep en kleurstoffen. Het is veilig te gebruiken in combinatie met de huidige vlooienproducten. 

HOWND is tegen mishandeling van dieren.  Daarom zijn alle HOWND producten dierproefvrij en gecertificeerd 'Leaping Bunny' door Cruelty Free International.

Inhoud: 5 liter


€ 49,00
Merk: Hownd
Code: HOPROPPCS5L

Beschikbare opties:

Beoordelingen voorPlayful Pup 25:1 Concentrate Conditioning Shampoo 5 L

Schrijf een recensie

Slecht Goed