Healthy Eyes & Ears Set

Voor gezonde ogen en oren.

Schone ogen en oren zijn belangrijk voor een goede gezondheid van uw hond.  

ogen

De ogen van uw hond moeten schoon en helder zijn.  Wanneer er geel of groen pus in de ooghoeken zit, dient u dit te verwijderen.  

Heeft uw hond last van verstopte traanbuisjes, let dan extra goed op.  Reinig de ogen (dagelijks - of meermaals per dag) zodat er geen ontstekingen ontstaan.

Breng een kleine hoeveelheid Pure Paws Love My Eyes Debris Cleanser aan op een wattenschijfje en reinig daarmee de de ooghoeken en de huid onder de ogen.  Heeft uw hond last van rode huid of traanstrepen dan raden wij aan om op de huid onder de ogen Pure Paws Love My Eyes Protective Cream aan te brengen.  Voor het zachtjes losweken van brokjes vuil onder het oog hebben we een Foaming Cleanser in het het Pure Paws Love My Eyes gamma.


oren

Controleer regelmatig (wekelijks) of de oren van uw hond aan de binnenkant helemaal schoon zijn.  Heeft uw hond last van oorsmeer, reinig het oor dan op volgende wijze:

  • Verwijder eerst overtollig haar uit het oor met een pincet.  Indien je twijfelt, vraag dit dan aan uw trimmer of dierenarts.
  • Druppel een kleine hoeveelheid Pure Paws Ear Cleaner rechtstreeks in de gehoorgang van uw hond.  Laat het product heel even inwerken. 
  • Daarna kan u met niet pluizende watten het overtollige oorsmeer makkelijk uit het oor verwijderen.
Merkt u bij controle van de oren lichtbruin oorsmeer op, dan is dit perfect normaal.  Donker (zwart) oorsmeer, rode oorschelpen en een doordringende geur kunnen echter wijzen op een infectie.  Laat dit tijdig controleren door uw dierenarts! 

Heeft uw hond regelmatig last van irritatie, gisten of ontstekingen aan de oren?  Gebruik in combinatie met de Ear Cleaner onze Pure Paws Colloidal Silver spray


Deze set bevat:

1x Love My Eyes Debris Cleanser (facial spray) 118 ml

1x Health Care Line Ear Cleaner 237 ml 


€ 43,80
€ 48,75
Merk: Pure Paws
Code: HEALTHY EYES & EARS
Trefwoorden:

Beoordelingen voorHealthy Eyes & Ears Set

Schrijf een recensie

Slecht Goed