Verfijn

  • Merk
    0
  • Prijs
    - €

Bare Essentials

Bare Essentials is een volledige verzorgingslijn voor naakthonden.  Bewerk de huid van deze honden volgens ons PurePaws 5 stappenplan :


Stap 1 De Bare Essentials CLEANSER- (dagelijks) Spoel uw naakthond af met warm water.  Gebruik een kleine hoeveelheid cleanser op de vochtige huid. Maak cirkelvormige bewegingen (met loofa) of maak gebruik van een face wash borsteltje.  Bij beide toepassingen dien je elke druk op de huid te vermijden.  DAGELIJKS of meer als nodig.  Afspoelen met warm water.

Stap 2 De Bare Essentials EXFOLIANT -(2X PER WEEK) Exfoliant op basis van abrikozen kan gebruikt worden op haarloze delen van het lichaam, met extra aandacht voor plaatsen met neiging tot uitbreken van huidproblemen.  Breng een kleine hoeveelheid water op de haarloze huid en een toefje exfoliant in een cirkelvormige beweging (met gebruik van één van de 2 hulpmiddelen zoals in stap 1 aangegeven) om de huid te reinigen.  Niet uitspoelen.  Activeert de huid.

Stap 3 Het Bare Essentials MASK- (WEKELIJKS, OP SHOW DAGEN OF DE DAG ERVOOR)  Volg procedure 1 of 1&2.  Breng met de vingertoppen het masker dun over de totale huid in willekeurige richting.  Het masker is op enkele minuten droog.  Bij aanbrengen is het blinkend, na opdrogen is het mat.  Eens opgedroogd, spoel je het product af met warm water en een zacht waslapje.  Spoel met warm water en nadien met koud water om de poriën te sluiten.

Stap 4 De Bare Essentials TONER -  (DAGELIJKS, ook op SHOW DAGEN) Breng een kleine hoeveelheid toner aan op een make-up watje (vierkant of rond – zie bijlage 3).  Veeg het naakte gedeelte van de hond er zachtjes mee af door gebruik te maken van beide zijden van het watje om overtollige oliën en residu van de huid te verwijderen.  Wacht tot de huid volledig droog is voor over te gaan naar stap 5.  Dit duurt normaal gezien niet langer dan 1 minuut.

Stap 5 Bare Essentials MOISTURIZER (DAGELIJKS, OF OM DE 2 DAGEN & JUIST VOOR HET BINNENGAAN IN DE SHOWRING)  Breng een kleine hoeveelheid moisturizer aan op uw vingertoppen en verdeel over de ganse huid.  Breng Moisturizer enkel aan op een zuivere huid. Bij gebruik om de 2 dagen kan u ook kiezen voor Pure Paws No Rinse Spray (zie bijlage 4 – niet inbegrepen in de Bare Essentials Kit) alternerend met de cleanser (die u wel in de kit vindt), voorafgaand aan het gebruik van de moisturizer.

PURE PAWS SILK CREAM ALS ALTERNATIEF VERZORGEND PRODUKT Gebruik dagelijks of volgens behoefte.  U kan overwegen om ook de PurePaws Silk Cream te gebruiken(zie stap 5) voor duurzaamheid van de vacht op de behaarde gedeelten.  Breng aan met de vingertoppen en spoel niet uit.  Bevordert de haargroei. Beschermt de huid en de vacht tegen o.a. koude, zonnebrand of uitdroging door bijvoorbeeld zeewater.Exfoliating Brush

Exfoliating Brush

€ 5,00
1 - 1 van 1
producten