Ben jij professioneel actief in de huisdierensector en wil je graag aan de slag met duurzame, ecologisch verantwoorde verzorgingsproducten? Wel, zoek niet langer, want Groomer heeft een uitgebreid aanbod aan kwaliteitsproducten voor jou! Registreer je bedrijf en geniet van de vele voordelen die wij jou kunnen bieden.

Groomer is er ook voor zakelijke klanten

Groomer assortiment voor B2B-klanten

Groomer importeert en verdeelt uitsluitend duurzame en ecologisch verantwoorde producten voor huisdieren.  In het assortiment vind je o.a. de vegan en cruelty free gecertificeerde verzorgingslijn van Hownd en de milieuvriendelijke producten van Petuxe.  Eveneens in het B2B aanbod: Hownd Superfood - een revolutionaire voeding voor honden, 100% plantaardig en hypoallergeen.  Kortom, Groomer heeft een heel leuk en uitgebreid assortiment aan milieuvriendelijke producten, die je verkoop kunnen boosten!  Wij leveren voornamelijk aan trimsalons, dierenspeciaalzaken, dierenpensions, huisdierenprofessionals enz. en dit in binnen- en buitenland.

Hoe kan je als bedrijf aanmelden?

  1. Kies bij type account 'zakelijk'.
  2. Registreer je bedrijfsgegevens en vul btw-nummer/ ondernemingsnummer in.

Belangrijk: Ben je niet btw-plichtig of kom je niet in aanmerking voor verlegging van btw, vink dan het hokje 'niet btw-plichtig' aan.  

Opgelet: We dienen jouw bedrijfsgegevens te controleren. We kunnen een zakelijk account pas activeren wanneer alle gegevens kloppen.  Wil je dus kunnen genieten van onze zakelijke tarieven, wacht dan even met bestellen tot je account actief is.

Creëer een zakelijke account

Studenten

Ben je student trimmer, pension- of asielmedewerker,...? Ook jij kan een zakelijk account aanvragen en genieten van onze voordelen.

Hoe kan je aanmelden als student?

  1. Registreer je als zakelijke klant.
  2. Vermeld je opleidingsinstituut onder het vakje 'bedrijfsnaam'.
  3. Vul je btw-nummer of ondernemingsnummer in.  Indien je hier (nog) niet over beschikt, vink het hokje 'niet btw-plichtig' aan.

Opgelet: een zakelijk account als student is beperkt in de tijd. Ga je van start met je bedrijf, pas dan zeker je account aan of bezorg ons de correcte gegevens zodat wij de aanpassing kunnen doorvoeren.

Creëer een zakelijke account

Wij helpen je graag verder!

Heb je nog vragen omtrent een zakelijk account? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!