ZERO WASTE PREMIUM PET CARE
Plastic-Free. Cruelty-Free. Nasty chemicals-Free.  Made with love and integrity in the EU.


Bij Doglyness geloven we in het welzijn van moeder natuur en respecteren we alle levende wezens. Voor ons gaan natuurlijke verzorgingsproducten hand in hand met respect voor mens, dier en natuur.

Wij zijn er stellig van overtuigd dat investeren in kwalitatieve en gecertificeerde biologische producten voor uw huisdier een investering betekenen in hun gezondheid en een garantie bieden op hun welvaart en welzijn. Daarom onderschreven we een "NO Nasties Pledge" en bannen we alle nare chemicaliën uit onze producten.

Alle Doglyness producten zijn daarom vrij van volgende ingrediënten*  - en daar zijn we echt trots op! 

ETHANOLAMINE VERBINDINGEN (MEA, DEA, THEA, EN ANDEREN),MINERALE OLIËN, PARABENEN, PETROCHEMISCHE PRODUCTEN, FENOXYETHANOL, PHTHALATEN, POLYETHYLEENGLYCOLEN (PEG), PROPYLEENGLYCOL (PPG), SILICONEN, SULFATEN (SLS/SLES), SYNTHETISCHE KLEURSTOFFEN, TRICLOSAN

* in de meeste commerciële huisdierenshampoos en -conditioners vind je deze ingrediënten wel terug, hoewel dit op lange termijn schadelijk blijkt te kunnen zijn.

Doglyness producten zijn ECOGEA gecertificeerd biologisch, volledig natuurlijk, veganistisch en afgevuld in een composteerbare veganbottle- verpakking.