Shampoo Test Dag - demo & hands on workshop

Shampoo Test Dag - demo & hands on workshop

Zondag 30 april 2023

zo 30 april 10 u| Beringen

Shampoo Test Dag - Demo & Hands On Workshop

Over het evenement

Op regelmatige basis organiseren we een Test Dag voor shampoos en andere verzorgingsproducten. We doen dit in samenwerking met trimsalon Groomer en Sensei Nederland. De Test Dag bestaat uit 2 delen: een korte demo en een hands-on workshop. Tijdens zo'n Test Dag werken we met de verzorgingsproducten van Hownd, Petuxe, Doglyness en Philosophia Pet Wellness.

Demo

  • je krijgt uitleg over de producten
  • je leert hoe je bepaalde producten kan/moet gebruiken
  • je leert welk effect je van deze producten mag verwachten

Hands On workshop

  • je leert de producten correct toepassen
  • je ervaart wat het effect is van het productgebruik op een bepaalde vacht
  • je gaat het verschil in resultaat zien/ervaren/voelen

De Test Dag Demo wordt verzorgd door Peter Vanzeer. Tijdens de praktijk word je verder begeleid door Peter en een team ervaren trimmers.

Voor deze Hands On workshop hebben we enkele honden ter beschikking: 2 Poedels middenslag, 1 Kerry Blue terriër, 1 Afghaanse windhond, en eventueel 1 ruwharige Ierse Terriër. Andere rassen - bijvoorbeeld met wolvacht zoals Keeshond, Pomeranian etc - kunnen we voor je regelen. Wil je graag zelf een hond meebrengen, dan kan dat uiteraard ook. Geef je voorkeur ras tijdig op per email: info@groomer.be zodat we de Test Dag alvast goed kunnen voorbereiden.

De producten die kunnen getest worden tijdens deze workshop zijn terug te vinden in het gamma van Hownd, Petuxe, Doglyness en Philosophia Pet Wellness. Producten voor gebruik tijdens de workshop en de ter beschikking gestelde hond zijn in de deelnameprijs begrepen. Wij voorzien trimtafels en er wordt voldoende geschikt trimmateriaal voorzien.

De workshop 'Shampoo Test Dag' staat open voor alle hondenliefhebbers, maar is vooral bedoeld voor iedereen die (professioneel) actief is in de huisdierenbranche: trimmers, trimmers in opleiding, fokkers, handlers, asielmedewerkers, medewerkers in een dierenspeciaalzaak...

docent: Peter Vanzeer

organisatie: GroomerAcademie vzw i.s.m. Groomer en Sensei Nederland

kostprijs: demo en hands-on € 40,00 

lesplaats: Groomer - Wisselstraat 90 B-3583 Paal-Beringen

Nota

Je kan best op voorhand de online workshop 'Product Info' volgen. Deze workshop gaat door op zondag 23 april onder de vorm van een online Zoom meeting. Verder is de workshop 'Alles over Shampoos' - gepland op woensdag 19 april 19.30 u - sterk aan te raden, mocht je deze nog niet gevolgd hebben.

Opgelet

Schrijf je tijdig in, want het aantal deelnemers is beperkt zodat ieder de begeleiding krijgt die hij/zij verdient.