PHILOSOPHIA Pet Wellness - kwaliteitsvolle, daadkrachtige verzorgingsproducten voor professionals - samengesteld met uitsluitend de beste natuurlijke ingrediënten afkomstig uit de gecertificeerde biologische landbouw en geproduceerd volgens het GMP kwaliteitswaarborgingssysteem voor de farmaceutische industrie. MADE IN ITALY. 

DUURZAME VERPAKKING:  de plastic flessen bestaan uitsluitend uit gerecycled materiaal; de glazen flesjes werden speciaal ontworpen voor een lager verbruik aan ruwe grondstoffen en de volledige productie gebeurt in Italië om de CO2-productie te minimaliseren.

HYDRATATIE EN VOEDING - de hoekstenen van de PHILOSOPHIA Pet Wellness - verzorgingslijn

Intense hydratatie is essentieel, ongeacht het type haar dat wordt behandeld. Diepe voeding zorgt ervoor dat behandelingen effectief werken en dat professionals buitengewone resultaten bereiken. 

Elk Philosophia product bevat een unieke samenstelling: een evenwichtige combinatie van sterk hydraterende, niet-occlusieve stoffen en vachtspecifieke stoffen.

Philosophia helpt jou als professional in elk stadium van het verzorgingsproces: van de voorbehandeling - al vóór het baden dus - tot het wassen zelf en stylen van de vacht.

PHILOSOPHIA Pet Wellness - verzorgingslijn voor professionals bestaat uit

  • drie vachtverzorgende shampoos met elk hun specifieke werking: Volume, Keratin en Reflection
  • een diepreinigende pre-bath behandeling om de huid en de vacht voor te bereiden op het baden met tegelijk een herstellende en revitaliserende werking
  • Hidra conditioner: een intensief hydraterende, voedende en vachtherstellende conditioner - geschikt voor elk vachttype
  • Booster Mask: een sterk geconcentreerd voedend en hydraterend masker - geschikt voor de erg geklitte of beschadigde vacht én voor meer volume
  • drie serums: Curls Control, Sensational Smooth en de revolutionaire tweecomponenten Secret Potion, welke gebruikt kunnen worden in combinatie met alle andere Philosophia producten.  Deze serums hebben een aanvullende en versterkende werking. 
  • 3 parfums: 'How do you feel today?' - eau de parfum collectie voor huisdieren met 3 iconische geuren die uitdrukking geven aan je gevoel: ben je een rebelse ziel, of misschien wat wild van geest, of hou je eerder van glamour en luxe? - het is jouw vrijheid om jezelf te uiten; dat is onze 'filosofie'!